top of page

WORD
MUZAVRIEND

PARTICULIERE STEUN

WAAROM MUZAVRIEND WORDEN?

Muzamies brengt creatieve interpretaties van popnummers, in een uniek koorarrangement. We organiseren jaarlijks zaalshows, waarvoor intensief wordt gerepeteerd en kunnen rekenen op een trouw publiek. Echter vormen de kosten voor technische crew, zaal- en podiumhuur, drukwerk en repetities met Muzamiekes steeds een uitdaging. Dit mede doordat we gebruikmaken van backing tracks die speciaal voor onze arrangementen worden gemaakt en omdat we blijven investeren in hoogwaardige en individuele geluidsversterking om de ultieme koorklank te bekomen. Bovendien houden we graag de kosten van onze tickets betaalbaar en willen we kortingen kunnen bieden zodat onze shows toegankelijk zijn voor iedereen. Om deze kosten te dekken en verder te timmeren aan onze droom om topkwaliteit te brengen, is jouw steun heel erg welkom!

STEUNFORMULES

Wij bieden verschillende steunformules aan die gepaard gaan met enkele leuke en nuttige voordelen voor jou als vriend van Muzamies. Natuurlijk zien we al onze vrienden even graag, maar sommige verdienen al iets meer in de bloemen gezet te worden. 

Vind je niet direct wat je zoekt? Neem dan gerust contact via onderstaand formulier en we helpen je met plezier een pakket op maat samen te stellen.

MUZAMICI

  • Vermelding in het programmaboekje

  • 1 VIP ticket per optreden

  • Muzamici jaar badge

€ 55

2023-04-27 Muzamies Generale 484.jpg

MUZALLEBEETJES HELPEN

  • Wil je Muzamies op een andere manier helpen? Dit kan via sponsoring in natura of te helpen als vrijwilliger.  Of misschien wil jouw werkgever wel graag sponsor worden?

In natura

2023-04-27 Muzamies Generale 1925.jpg

MUZADMIRE

  • Speciale vermelding in het programmaboekje

  • 2 VIPS ticket per optreden

  • Muzadmire jaar badge

€ 105

2023-04-27 Muzamies Generale 1503.jpg

WE HOREN GRAAG VAN JE!

Muzamies mag deze gegevens gebruiken om me te contacteren in verband met

Bedankt voor de inzending!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page