MUZAMIES AUDITIES

WORD JIJ EEN MUZAMIEKE?

Heb je een passie voor muziek? Hou je van zingen? Geniet je van close harmony en samenzang? Heb je zin om ons koor te verrijken met je ambitie en enthousiasme?

Indien je antwoord op deze vragen ‘JA!’ luidt, schrijf je dan zeker in voor onze audities!

We kunnen steeds enthousiaste, ambitieuze, leuke, jonge

(en minder jonge) dames gebruiken om ons koor te versterken! Misschien ben jij volgend jaar wel ons nieuwste muzamieke?

PRAKTISCH

REPETITIES

We repeteren elke maandagavond van 20h tot 22h in de zaal ‘Polymeer’ in het JOC Gentbrugge (Claragoed 1, 9050 Gentbrugge). Inzingen start om 19h45. Dit is ook het uur waarop we je verwachten.


We gaan door met repeteren tijdens de vakanties, met uitzondering van de Kerstvakantie en een groot deel van de Zomervakantie.

Door de impact van de Corona pandemie op onze werking, hebben we sinds 2022 beslist om ons jaarlijks optreden te laten doorgaan in de periode mei-juni. Dit betekent dat ons repetitiejaar 'start' in september.


Naar aanleiding van optredens gebeurt het dat er extra repetities worden ingelast of dat we met verplichte aanwezigheden werken om deel te mogen nemen aan het optreden. We communiceren dit altijd met jullie via de Facebook groep en/of Google classroom. We verwachten dat je tijdig communiceert met iemand van het team indien er zich problemen opdringen.

ENGAGEMENT

Als je bij Muzamies komt, verwachten we een uitgesproken engagement. In principe kom je elke maandag repeteren, bij uitzondering kan het uiteraard gebeuren dat het je niet lukt. Maar je verwittigt altijd tijdig als je niet naar een repetitie komt of wanneer je te laat zal zijn.


We nemen ook aanwezigheden op. We willen daarmee niet twijfelen aan je inzet en enthousiasme, maar als we merken dat je vaak afwezig bent, zullen we wellicht eens polsen naar je engagement.


We proberen om elke repetitie mee te geven waaraan we gewerkt hebben zodat je individueel kan bijbenen. Maak gebruik van de oefentracks en MuseScore op Google Drive om je hierbij te helpen of vraag wat hulp aan je collega’s van je eigen stem.
Indien we een choreo hebben aangeleerd of ingeoefend, plaatsen we de filmpjes ervan online zodat je thuis kan oefenen.

We doen een aantal optredens doorheen het jaar (groot optreden juni, Gentse Winter -en Zomerfeesten, ...) waarop we ons als groep aan de wereld tonen. Dit zijn uitgesproken momenten om je engagement voor Muzamies te tonen. Zeker in aanloop naar de optredens toe is aanwezigheid op de repetities zeer cruciaal.

KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN?

Voor dit stevig engagement, krijg je heel wat terug: een groep van meer dan veertig getalenteerde zangeressen die bovendien samen werken aan koorproducties van de hoogste plank.

 

Onder andere op het programma dit jaar (onder voorbehoud):
• Een optreden op het trouwfeest van een Muzamieke
• Een weekend vol muziek
• Een optreden op een Levensloop event.
• Optreden tijdens de Gentse Feesten (op het podium van de Korenmarkt)
• Deelname aan internationale wedstrijden
• Een groot optreden in juni
• Optreden tijdens de Gentse Winterfeesten


Spreekt dat je aan en kan je hiervoor voldoende tijd vrijmaken? Vul dan vlug het onderstaand formulier in en stel je kort even voor.

Onze volgende audities gaan door in september 2023.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE AUDITIES